Veel gestelde vragen​

Uit hoeveel deelnemers mag ons team bestaan?

Je team moet minimaal uit 10 deelnemers bestaan. Er is geen maximum, maar we raden aan om met niet meer dan 18 teamleden in te schrijven. Zo komt iedereen aan hockeyen toe!

Heb je geen 10 spelers? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen we kijken naar een mogelijkheid om teams samen te voegen.

Kunnen we ook deelnemen met een gemengd team?

Het is mogelijk om dames- en herenteams in te schrijven. Er is ook een mixed poule waar zowel dames als heren gemengd in een team spelen.

Zijn er verschillende poules tijdens het toernooi?

Bij het inschrijven kun je kiezen voor een hockey-poule en een gezelligheidspoule. De hockey-poule is voor fanatieke teams, terwijl de gezelligheidspoule bedoeld is voor teams die willen hockeyen met een biertje in de hand.

Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen?

PJK is een 18+ toernooi. Deelname is alleen mogelijk als je 18 jaar of ouder bent. Hier wordt tijdens het toernooi op gecontroleerd. Spelers die jonger zijn dan 18 jaar en toch aan het toernooi proberen deel te nemen, zullen door de organisatie naar huis worden gestuurd.

Waar slapen we tijdens het toernooi?

De camping bevindt zich op een groot grasveld waarin ieder team zijn eigen vak krijgt. Hier kan je je eigen tent opzetten, maar je kan jezelf ook heel wat moeite besparen door een tent bij ons te huren. Dit kan je aangeven op je inschrijfformulier! Campers, caravans en auto’s zijn niet toegestaan op het campingterrein.

Hoe zit het met eten tijdens het toernooi?

Tijdens PJK zijn er diverse eetmomenten, waaronder ontbijt, lunch, avondeten, midnightsnack en BBQ. Daarnaast is er op vrijdag een frietkraam en zijn er op zaterdag en zondag verschillende eetkraampjes voor snacks en koffie.

Wanneer is onze inschrijving definitief?

De inschrijving is definitief na voltooide betaling. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met aanvullende informatie over het toernooi.

Kan ik na inschrijving nog extra mensen toevoegen aan het team?

Via de link in de bevestigingsmail kun je extra deelnemers toevoegen. Eventuele afvallers dien je uiterlijk een maand voor aanvang van het toernooi door te geven via info@pietjanknor.nl

Kun je ook voor een dag naar het toernooi komen?

Dagbandjes zijn beschikbaar tijdens het toernooi voor €17,50, exclusief eten. Alleen deelnemers die zich voor het hele weekend inschrijven hebben toegang tot de eetmomenten.

Hoe laat zijn we welkom?

Het avondfeest begint op vrijdag rond 19.00 uur. Vanaf 16.00 uur is de camping en de bar geopend.

Hoe ziet de slaapvoorziening eruit?

Er is een campingterrein waar teams kunnen overnachten in een eigen tent. Toegang tot de camping is gratis. Kant-en-klare legertenten (klein voor 8 personen, groot voor 16 personen) zijn te reserveren in de webshop.

We willen alsnog een tent huren, kan dat?

Na inschrijving is het mogelijk een tent te reserveren via de webshop. Dit kan tot een maand voorafgaand aan het toernooi. Geef wel duidelijk je teamnaam aan wanneer je de tent reserveert. 

Hulp nodig?

Hulplijn Coen
Stuur een bericht

Bezoekadres

Piet Jan Knor
Pastoor Heerkensdreef 18
Valkenswaard
Nederland

Schrijf je vóór 31 mei 2024 in voor PJK2024! Tent reserveren?

Inschrijven