Heb je een vraag over PietJanKnor?

Kijk hieronder in de veel gestelde vragen, of neem contact met ons op!
Veel gestelde vragen
Uit hoeveel deelnemers mag ons team bestaan?

Je team moet minimaal uit 10 deelnemers bestaan. Er is geen maximum, maar we raden aan om met niet meer dan 18 teamleden in te schrijven. Zo komt iedereen aan hockeyen toe!

Heb je geen 10 spelers? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen we kijken naar een mogelijkheid om teams samen te voegen.

Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen?

PJK is een 18+ toernooi. Deelname is alleen mogelijk als je 18 jaar of ouder bent. Hier wordt tijdens het toernooi op gecontroleerd. Spelers die jonger zijn dan 18 jaar en toch aan het toernooi proberen deel te nemen, zullen door de organisatie naar huis worden gestuurd.

Waar slapen we tijdens het toernooi?

De camping bevindt zich op een groot grasveld waarin ieder team zijn eigen vak krijgt. Hier kan je je eigen tent opzetten, maar je kan jezelf ook heel wat moeite besparen door een tent bij ons te huren. Dit kan je aangeven op je inschrijfformulier! Campers, caravans en auto’s zijn niet toegestaan op het campingterrein.

Wanneer is onze inschrijving definitief?

De inschrijving is definitief na voltooide betaling. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met aanvullende informatie over het toernooi.

Kun je ook voor een dag naar het toernooi komen?

Dagbandjes zijn beschikbaar tijdens het toernooi voor €17,50, exclusief eten. Alleen deelnemers die zich voor het hele weekend inschrijven hebben toegang tot de eetmomenten.

Contactformulier

  Hulp nodig?

  Hulplijn Coen
  Stuur een bericht

  Bezoekadres

  PietJanKnor
  Pastoor Heerkensdreef 18
  Valkenswaard
  Nederland

  PietJanKnor 2024

  Inschrijven hockeytoernooi

  Schrijf je vóór 31 mei 2024 in voor PJK2024! Tent reserveren?

  Inschrijven